12. Louis Derks

 • Louis Derks

  Ik wil een Deventer doorgeven dat financieel op orde is

  Ik ben geboren en getogen in Deventer en woon er, met mijn vrouw en drie kinderen, met veel plezier. Ik werk als zogeheten ‘business controller’ bij Qredits, een prachtig, niet op winst gericht initiatief dat startende en bestaande ondernemers helpt bij het (door-)starten van hun bedrijf. Naast mijn werk heb ik de Master Controlling gedaan aan Universiteit Nyenrode. Ik ben lid van de Gereformeerde Kerken Nederland (GKN).

  Ik ben lid van de ChristenUnie omdat dit een partij is die vanuit de Bijbel politiek wil bedrijven: opkomen voor kwetsbaren en goed omgaan met de schepping!

  Wat voor Deventer wil ik doorgeven?

  ‘Politiek is kiezen’ is een van de kopjes in het verkiezingsprogramma. Publieke middelen (geld en menskracht) zijn schaars en dat dwingt tot keuzes. Ik wil investeren in de toekomst van onze kinderen. Dat betekent ook: de financiën op orde houden, toekomstige generaties mogen niet worden opgezadeld met de gevolgen van slecht beleid van hun voorgangers. En wij hebben als taak zorgvuldig om te gaan met de schepping. Een integrale, totale duurzaamheidsaanpak draagt daar aan bij. De ChristenUnie wil bij elk besluit naast de financiële impact ook de bijdrage aan een duurzamer Deventer beoordelen. Ook zo investeren we in de toekomst van onze kinderen!

  TwitterFacebook