7. Janneke Lindenholz

 • Janneke Lindenholz

  Ik wil een Deventer doorgeven waar de natuur altijd dichtbij is

  De gemeente Deventer is rijk aan een keur aan bijzonderheden. Neem de vele bijzondere mensen, allemaal zo verschillend. Of het vele groen en prachtige natuur in en rondom de stad en de dorpen. Mensen en groen hebben elkaar nodig en dat vraagt een inzet voor beide.

  Voor wie en wat daarin geen stem heeft of deze niet kan laten horen, wil ik een stem zijn. Ter opbouw, versterking en behoud van de stad en haar leefbaarheid voor de toekomst. Bij de ChristenUnie vind ik hierin mijn plek om dit te doen vanuit een christelijk levensvisie, waarbij sociale gerechtigheid en respect voor de schepping mijn drijfveren zijn mij in te zetten voor de gemeente Deventer.

  Ik ben 37 jaar, heb zo’n negen jaar werkervaring in de ecologische sector en beweeg me nu richting werk in de sociaal-maatschappelijk sector. Daarin heb ik al jaren vrijwilligerswerk gedaan, onder andere bij de nachtopvang voor dak- en thuislozen, het inloophuis voor eenzame mensen en een zogeheten bed-bad-broodvoorziening, voor uitgeprocedeerde asielzoekers. In mijn vrije tijd sport ik graag, maak ik muziek en lees of puzzel ik.

   

  Facebook